Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Tragedie! Un cetățean francez s-a electrocutat în gara Aiud

Joi, 25 iulie, în jurul orei 23.45, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit cu 1 ASAS și o ambulanță SMURD B2, în gara Aiud pentru găsirea unei persoane posibil electrocutate.

După câteva minute de căutare, forțele de intervenție sosite la fața locului au găsit o persoană care era în stare critică.

Din primele informații primite, victima este un cetățean francez în vârstă de 18 ani care se pare că s-a urcat pe un vagon pentru un selfie și s-a electrocutat după ce a atins firele de înaltă tensiune.

În urma sosirii forțelor de intervenție s-a constatat că victima se afla într-o stare critică, cu arsuri de gradul II și III și traumatism cranio cerebral deschis. Persoana electrocutată a fost transportată de urgență la spitalul din Aiud pentru intervențiile medicale necesare, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba.

Se pare că cetățeanul francez făcea parte dintr-un grup de persoane care participau la un simpozion internațional.Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 iulie 2019

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...