Actualitate

Tragedie: Femeia dispărută din Livezile a fost găsită moartă la 2 km de casă

Tragedie într-o familie din Livezile. Dispărută în urmă cu şase zile de acasă o vârstnică din Livezile a fost găsită moartă la doi kilometri de localitatea unde domicilia. În urma scotocirilor efectuate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud împreună cu voluntari din comuna Livezile, a fost găsit cadavrul unei femei în vârstă de 78 de ani, din comuna Livezile, ce era dispărută de la domiciliul său din după amiaza zilei de 10 decembrie.
De la dispariţia sa, poliţiştii au organizat zilnic activităţi de căutare şi scotocire a împrejurimilor comunei Livezile iar în după amiaza zilei de ieri, 16 decembrie, în urma căutărilor la care au participat 10 poliţişti şi 4 voluntari, cadavrul femeii a fost găsit în locul numit „Trăuaci”, la o distanţă de cca. 2 kilometri de comună.
Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Municipal Aiud urmând ca specialiştii legişti să efectueze necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.
Cercetările sunt continuate.
Va reamintim că Postul de Poliţie Livezile a fost sesizat de către o femeie din comună, cu privire la faptul că soacra sa, cunoscută cu afecţiuni psihice, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...