Actualitate

Trafic de coșmar între Alba Iulia și Sebeș. Partoșul a devenit noul Sebeș, în materie de aglomerație!!!

Cei care circulă pe ruta Alba Iulia – Sebeș, sau invers, au parte de zeci de minute de coșmar. Multe zeci de minute, pentru că atât durează să traversezi scurta distanță de 15 km dintre cele două orașe. Spre disperarea locuitorilor celor două localități, a turiștilor și a locuitorilor din cartierul Partoș.  Blocajul se regăsește atât pe sensul către Sebeș, dar și cel către Alba Iulia. Dacă de la Sibiu până la Sebeș se ajunge acum în maxim 40 de minute, același timp îl faci minim, să ajungi de la Sebeș la Alba Iulia.

Sursele noastre spun că valorile de trafic au ajuns și până la 20.000 de autovehicule în 24 de ore, iar acest fapt duce la crearea de ambuteiaje, mai ales că sezonul turistic este în toi. Singura rezolvare a acestei situații este construirea și darea în folosință a autostrăzii Sebeș – Turda, care ar prelua traficul de tranzit și ar deschide porțile orașului nostru, mai ales la orele de vârf.

Dar până la înfăptuirea avestui vis se pare că trebuie să mai așteptăm ceva timp, iar până atunci trebuie să ne înarmăm cu răbdare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 august 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...