Actualitate, Educatie, Stiri

Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc – simpozion naţional la Liceul Tehnologic Sebeș

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, Liceul Tehnologic Sebeş a organizat a IX-a ediţie a Simpozionului Naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc”. Tematica ediţiei din acest an a fost „Modele de bune practici în activitatea extraşcolară”, fiind trimise lucrări de profesori şi elevi de la şcoli din Bucureşti şi judeţele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Constanţa, Iaşi, Mureş, Suceava, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Tulcea.

Printre invitaţi s-au numărat reprezentanţi ai Casei Corpului Didactic Alba – profesoara Ligia Oros, şi primarul Sebeşului – Alexandru Dăncilă.

Simpozionul a fost găzduit de Şcoala „Silviu Cărpinişianu”, structură a Liceului Tehnologic Sebeș, şi a debutat cu o prezentare a importanţei desfăşurării orelor de curs atât în mod tradiţional cât şi în alternativa „step by step” la nivelul claselor primare.

Cei prezenţi au vorbit şi de activităţile extraşcolare şi atragerea elevilor spre studiu prin implicarea în diverse proiecte.

Lucrările simpozionului s-au desfăşurat pe secţiuni dedicate cadrelor didactice, respectiv elevilor.

Fiecare participant la Simpozionul Naţional „Tradiţional şi step by step în slujba învăţământului românesc” va primi un DVD cu ISSN cu lucrările prezentate, iar la secţiunea destinată elevilor, cele mai bune lucrări au fost recompensate cu diplome şi premii.

Simpozionul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Casa Corpului Didactic Alba și Primăria Municipiului Sebeş.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...