Actualitate, Educatie, Stiri

Tot mai mulţi liceeni interesaţi de viaţa de student la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia

În perioada 14 – 24 iulie, Liga Studenţilor din Universitatea „ 1 Decembrie 1918” Alba Iulia a desfăşurat proiectul Universitate de Vară – Carolina Alba Iulia, proiect care are ca scop tranziția oportună a tinerilor din România dinspre învățământul liceal înspre învățământul universitar.

Inițiativă a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) dezvoltată alături de Consiliul Național al Elevilor, programul aduce peste 1000 de elevi în universitățile din România, cadru în care aceștia participă la toate activitățile tipice vieții studențești – cursuri, laboratoare, examene, activități de educație nonformală și activități sociale.

Anul acesta, la Alba Iulia, proiectul se află de-a doua ediţie, dublându-şi numărul de participanţi faţă de anul precedent. Astfel, au luat contact cu mediul academic din Alba Iulia elevi din mai multe judeţe din ţară: Gorj, Sălaj, Braşov, Prahova, Alba cât şi 3 voluntari dintre participanţii de anul trecut care anul acesta au vrut sa se implice în organizarea proiectului. Elevii au participat atât la cursuri si seminarii interesante alături de profesorii Universităţii cât şi la activităţi sociale şi culturale alături de LSUA.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...