Actualitate, Stiri

Tot mai mulţi cerşetori în Alba Iulia. Poliţiştii au aplicat amenzi de aproape 5.000 de lei

Poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu cei de ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au organizat în cursul zilei de ieri, 20 mai a.c., o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică pe raza municipiului Alba Iulia. A fost vizată, în special, zona centrală a municipiului Alba Iulia (B-dul Transilvaniei) unde, în ultima perioadă de timp, s-a constatat o creştere a numărului de persoane care apelează la mila publică.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au depistat 15 cerşetori, majoritatea fiind din alte oraşe ale judeţului Alba, faţă de aceştia fiind luată măsura conducerii la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost identificaţi şi introduşi în bazele de date criminalistice.

Poliţiştii au identificat-o şi pe o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sebeş, care, pentru a impresiona cetăţenii, şi-a aplicat pe mâni un mulaj din carton şi bandaje îmbibate în substanţe de culoare roșiatică, care imitau leziuni grave ale braţelor.

Poliţiştii au aplicate şi 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.840 lei, din care 15 la legea 61/1991 privind ordinea publică, 17 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice precum şi una la Legea 12/1990 privind comerţul. De asemenea, au fost confiscate parfumuri de diferite mărci, în valoare de 270 lei, de la o femeie din Alba Iulia, care le oferea spre vânzare, fără a deţine documente legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...