Diverse

Top 4 greseli pe care le facem in ingrijirea parului

Ingrijirea corespunzatoare a parului nu a fost niciodata o sarcina usoara, cu toate ca astazi trebuie sa recunoastem ca avem la indemana un intreg arsenal de produse cosmetice care ne pot ajuta in acest sens. Parul este o parte componenta a corpului nostru destul de sensibila avand in vedere ca o ingrijire necorespzatoare poate genera o serie destul de variata de probleme la acest nivel. Caderea excesiva a parului este de departe una dintre cele mai comune probleme cu care ne confruntam, astfel ca de cele mai multe ori apelam la tratamente complet ineficiente si care ne costa o avere pe termen lung.

Stilul de viata modern care este caracterizat in prealabil de stres pare sa fie unul dintre motivele care duc la degradarea firului de par si inevitabil la caderea acestuia. Produsele  create special pentru ingrijirea parului  le putem achizitiona de la Importdirect.ro la preturi speciale . Iata insa cateva dintre cele mai comune greseli pe care le facem atunci cand alegem sa ne ingrijim parul.

   1. Utilizam produse slabe calitativ.

    Cu toate ca acest lucru nu ar trebui sa mai reprezinte tocmai o noutate, cert este faptul ca de foarte multe ori, datorita faptului ca utilizam produse pentru ingrijirea parului slabe calitativ, acestea nu doar ca nu ne ofera rezultatele scontate, insa utilizarea lor pe termen lung poate duce chiar la aparitia unor probleme la nivelul firului de par si nu numai. In alta ordine de idei, este esential sa ne asiguram intotdeana ca facem cele mai potrivite alegeri in ceea ce priveste calitatea produselor pentru ingrijirea parului.

   2. Nu utilazam produsele potrivite pentru par.

    O greseala destul de comuna este faptul ca adesea cumparam aceste produse la intamplare, fara a lua in calcul faptul ca intre acestea pot exista diferente majore. Spre exemplu, un sampon pentru par uscat este total nepotrivit pentru un tip de par gras. Acest lucru poate duce de asemenea la diverse probleme care pot aparea in orice moment la nivelul firului de par. In aceste conditii, trebui sa luam intotdeauna in calcul eticheta produselor destinate ingrijirii parului.

   3. Il spalam mult prea des.

Tuturor ne place sa avem, un par plin de volum in fiecare zi, insa acest lucru ne pune de cele mai multe ori in situatia de a spala parul aproape zilnic, un obicei foarte nesanatos pentru par. Parul uscat nu trebuie spalat mai devreme de 2 saptamani, in timp ce parul gras nu ar trebui spalat mai devreme de odata pe saptamana. De cele mai multe ori insa nu respectam aceste lucruri si adesea spalam parul aproape zilnic, fara a lua in calcul ca acest lucru duce la caderea si degradarea firului de par pe termen lung.

www.importdirect.ro este un magaizn online unde regasiti o gama diversificata de produse pentru ingrijirea parului care provin de la cei mai importanti producatori de renume si care pot fi achizitionate la preturi complet speciale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 mai 2017

About Author

Stiri Diverse


ONE COMMENT ON THIS POST To “Top 4 greseli pe care le facem in ingrijirea parului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...