TEATRU ALBA
Actualitate, Diverse

Top 3 modele de genti office pentru barbati pe care le vei putea asorta cu usurinta la tinutele tale

Imaginea barbatului in lumea moderna in care traim a devenit una deosebit de importanta, fapt pentru care barbatii isi acorda mai mult timp astazi atunci cand vine vorba despre vestimentatie si accesorizarea acesteia. Este adevarat ca garderoba feminina este prin natura ei mai sofisticata decat cea a barbatilor, insa acest lucru nu inseamna ca barbatii nu sunt pusi in fata unei reale provocari atunci cand se vad nevoiti sa isi aleaga noi piese vestimentare si accesorii. Una dintre cele mai importante accesorii ale barbatului modern si in special a celor business, este fara indoiala geanta, fara de care nu am putea vorbi nicidecum de o imagine completa, mai ales intr-un domeniu in care imaginea este un aspect deosebit de important.

Chiar daca gentile sunt de cele mai multe ori asociate cu femeile, cert este faptul ca moda actuala le-a introdus si in randul barbatilor, desigur cu diferentele de rigoare. Gentile office pentru barbati se regasesc astfel intr-o diversitate destul de mare. In plus, la ora actuala exista numeroase magazine online care comercilizeaza genti office din piele naturala pentru barbati, precum este Peloro.ro. Iata asadar 3 modele de genti din piele naturala pe care le vei putea asorta cu usurinta la tinutele tale office.

Geanta Almond.

O alegere ideala pentru barbatul office este fara doar si poate geanta Almond. Acest model vine in 3 culori si anume rosu inchis, maro si negru. Fiecare dintre acestea se pot asorta foarte bine cu tinutele office. Mai mult decat atat, unul dintre principalele avantaje ale acestor genti este faptul ca sunt foarte inteligent compartiementate si in interior dispun de un spatiu foarte generos, astfel ca se vor putea depozita cu usurinta toate documentele necesare la locul de munca. In plus, dat fiind faptul ca este confectionata din piele naturala, acest lucru inseamna ca este o geanta care va rezista pentru vreme indelungata, mai ales in conditiile in care este intretinuta corespunzator.

geanta-almond (1)

Geanta Writer.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui model de geanta este dat de faptul ca este un model rafinat, este ideala atat pentru barbati cat si pentru femei si in plus, este foarte usor de asortat la orice tinuta office. Tot pe lista caracteristicilor acestei genti se regaseste si calitatea exceptionala si faptul ca este un model de geanta care nu se va demoda niciodata.

geanta-writer (1)

Geanta Hard Work.

Geanta Hard Work reprezinta o alegere ideala pentru toti acei barbati care care ii caracterizeaza munca asidua. Este un model de geanta destul de clasic, care nu se face remarcata neaparat prin elemente de design sofisticte dar care se potriveste foarte bine tinutelor office. Mai mult decat atat, aceasta geanta reprezinta o alegere ideala atunci cand iti doresti o geanta incapatoare in care sa iti poti depozita toate documentele necesare pentru locul de munca. Faptul ca este foarte bine compartinetata te va ajuta sa fii mult mai organizat si sa regasesti cu usurinta tot ceea ce ai nevoie.

geanta-hard-work

Distribuie Acum

20 februarie 2018

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...