Actualitate, Anunturi Publice, LOCURI DE MUNCA IN ALBA, Stirea Zilei, Stiri Blaj

Top 10 lucruri pe care nu le poti vinde pe site-urile de anunturi.

 

Tot mai mulți antreprenori de succes si-au lansat afacerile , făcând vanzari pe site-urile de anunturi.

O modalitate buna de a incepe, este de a vinde chestii pe care le aveti deja si de care nu mai aveti nevoie , apoi extindeti-va afacerea cumparand produse ieftine si revanzandu-le pe site-ul de anunturi gratuite. S-ar putea să începeți prin cumpărarea și vânzarea articolelor uzate sau, dacă aveți suficiente fonduri, ați putea să faceți stocuri cu articole noi cumpărate en-gros.

Acest lucru, va necesita o cercetare în piață pentru a vă asigura că puteți obține un randament rezonabil și sa nu rămâneți cu stocuri excesive.

Avantajul la  site-ul de anunturi gratuite este că poți să vinzi orice, iar dacă tu ai prețul potrivit este aproape sigur ca vei gasi pe cineva care sa cumpere de la tine, dar există și multe lucruri pe care nu le poți vinde pe site-ul de anunturi gratuite. Ca sa nu vă confruntați cu regulile site-ului de anunturi și cu legea, aici este o listă cu 10 lucruri pe care nu le puteți vinde pe site-ul de anunturi gratuite www.negociat.ro .

Deci nu puteti vinde:

1 Cosmetice utilizate parțial

Dacă aveți unele produse cosmetice parțial utilizate sau chiar produse neutilizate care au fost deschise, nu vi se va permite să le vindeți; siteul de anunturi gratuite consideră că produsele cosmetice utilizate reprezintă o problemă majoră în ceea ce privește sănătatea și siguranța, deoarece este probabil că au fost în contact direct cu organismul. Restricția se aplică, de asemenea, pentru articolele de machiaj și aplicatoare, deși puteți vinde periile cosmetice utilizate care au fost curățate temeinic.

2 Echipamente electronice de supraveghere

Există o gamă largă de echipamente electronice interzise, ​​care includ echipamentele utilizate pentru supraveghere și activități conexe, cum ar fi blocarea telefoanelor mobile și alte transmisii radio. Regulile sunt destul de complexe și se referă la puterea și gama echipamentului. Deși este permis să se vândă lucruri cum ar fi camerele de supraveghere, nu puteți să vindeți dispozitive pentru bug-uri de linie telefonică sau microfoane de supraveghere.

3 Reziduri umane și părți ale corpului

Nu puteți vinde pe site-ul de anunturi organe. Cu toate acestea există câteva excepții. Puteți vinde peruci care sunt făcute din părul uman adevărat și schelete și scule curate care urmează să fie utilizate pentru cercetarea medicală.

4 Arme de foc.

Aceasta este o categorie destul de evidentă, deoarece armele nu pot fi vândute din cauza legilor naționale și internațione.

5 Medicamente  și droguri ilegale.

Nu puteți vinde medicamente care, în mod obișnuit, necesită o rețetă de la un medic.

Desigur, nu puteți vinde droguri  care sunt ilegale, deși puteți vinde astfel de produse cum ar fi semințele de mac și plantele vii, atâta timp cât nu sugerează că acestea pot fi utilizate în scopuri ilegale.

6 Informații personale

Desi  puteți considera că lista dvs. de contacte este personala, nu puteți să o vindeți. Informațiile personale sunt controlate strict de o serie de legi internaționale și naționale, iar site-ul de anunturi Negociat.ro are o interdicție aproape totală privind vânzarea numelor, adreselor poștale, adreselor de e-mail, numerelor naționale de asigurare și a oricăror alte informații personale. Sunt incluse în această categorie instrumente software pentru trimiterea de mesaje spam sau cu recuperarea adreselor de e-mail.

7 Elemente care încurajează criminalitatea.

Chiar dacă sunteți un adevărat lăcătuș, aveti interzis la vanzarea de echipamente proiectate pentru a deschide încuietori sau alte dispozitive de lăcătușerie. Cu toate acestea, puteți vinde chei vechi, chei de chei și piese de schimb pentru mașinile de tăiat chei . De asemenea, sunt interzise orice alte elemente care sunt considerate ca pot încuraja criminalitatea.

 

 

 

 

 

8 Lenjerie de corp utilizată

În timp ce puteți vinde cele mai multe articole de îmbrăcăminte uzate, nu puteți vinde lenjerie de corp care a fost purtată anterior, chiar dacă a fost curățată sau spălată bine. Regulile sunt totuși destul de complicate. De exemplu, puteți vinde brasierele și curele de pantaloni, atâta timp cât nu vă referiți la ele ca lenjerie. Articole cum ar fi pantaloni boxeri, curele Jock sunt interzise în mod specific.

 

 

 

9 Animale și articole conexe.

 

Nu puteți să vă vindeți câinele de pe strada , dar există câteva animale pe care le puteți vinde. Acestea includ insecte, greieri și diverse tipuri de vierme care trebuie folosite ca momeli; Tafturile și peștii de până la 50 mm lungime; si ouă pentru incubație; crustacee, cum ar fi homari și crabi, care sunt vânduți vii, dar destinați consumului uman. De asemenea, sunt interzise la vanzare animalele de companie din speciile pe cale de dispariție.

 

10.Elemente numai pentru adulți.

 

Articole orientate sexual. Elementele care sunt destinate numai persoanelor cu vârsta de 18 ani și peste nu pot fi vândute pe site-ul de anunturi gratuite deși există câteva excepții, atâta timp cât conținutul nu este explicit din punct de vedere sexual. Anumite picturi nud și fotografii sunt, de asemenea, permise atâta timp cât sunt denumite artă.

Cu toate acestea, chiar dacă reușiți să enumerați articole în categoria respectiva este posibil să nu le puteți vinde, deoarece www.negociat.ro  împiedică majoritatea vizitatorilor să acceseze secțiunea respectivă.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 mai 2017

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...