ALBA
Politica

TNL: PSD îşi bate joc de viitorul generaţiei noastre, susţinem declanşarea alegerilor anticipate. Singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuşi

mara-maresInstabilitatea politică şi guvernamentală cauzată de disputele de clan din PSD este singura realizare a lui Liviu Dragnea şi a camarilei din jurul său. Din ce în ce mai mulţi tineri consideră că singura soluţie pentru viitorul lor este să plece din ţară, în timp ce văd că PSD este preocupat să îşi pună oamenii în poziţii cheie în instituţiile statului, pentru atingerea unor obiective personale şi pentru bunăstarea propriului buzunar. Rata şomajului în rândul tinerilor este de peste trei ori mai mare raportat la totalul populaţiei, dar remedierea acestui aspect nu se află pe agenda liderilor PSD.

PSDragnea îşi bate joc de viitorul generaţiei noastre şi, de aceea, Tineretul Naţional Liberal susţine declanşarea alegerilor anticipate. Cel mai probabil, viitorul premier al PSD ar avea aceeaşi soartă cu Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose: mandat de 6 luni iar apoi, Liviu Dragnea va arunca din nou România în instabilitate şi criză politică. Pentru că singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuşi.

În urmă cu 100 de ani, în 1918, Partidul Naţional Liberal făcea parte din forţele care au făcut posibilă Marea Unire. În schimb, în 2018, PSD dovedeşte că este capabil doar de haos şi dezbinare. Noi, tânara generaţie, vom achita nota de plată a incompetenţei guvernării PSD. De aceea, facem un apel la toate forţele politice din Parlament, inclusiv la PSD, pentru a susţine propunerea PNL de rezolvare pe termen lung a actualei crize: declanşarea alegerilor anticipate. Într-un singur an, PSD a reuşit să distrugă imaginea României în plan internaţional, viaţa s-a scumpit, nivelul de trai a scăzut, iar efectele acesti guvernări iresponsabile vor deveni din ce în ce mai negative. Reîntoarcerea la cetăţean, declanşarea alegerilor anticipate este cea mai bună soluţie pentru România. Dacă liderii PSD sunt atât de convinşi că datele din sondajele de opinie le sunt atât de favorabile precum pretind, atunci presupunem că nu vor avea nimic împotrivă şi vor susţine această soluţie.

Preşedinte TNL, Mara Mareş

Distribuie Acum

16 ianuarie 2018

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...