Evenimente

Tir cu arcul gratuit la Alba Iulia

albaalba

Proiectul e-Archery este un proiect prin care atât cetățenii orașului Alba Iulia, cât și vizitatorii și turiștii, vor putea experimenta gratuit tragerea cu arcul.

Pe parcursul a 3 weekend-uri (vineri-duminică), începând cu data de 25 iunie, echipa de voluntari ai proiectului vor fi prezenți la cortul din șanțurile cetății (lângă pasarela de lemn de la poarta a IV-a a cetății, lângă Vizitiu), pregătiți să ofere sprijin și inițiere tuturor persoanelor interesate în sportul care se numește tir cu arcul.

În urma acestui proiect ne dorim să punem o nouă activitate socială și de dezvoltare personală pe “To do list”-ul cetățenilor de toate vârstele (în special 10-99 ani) și condițiile sociale, din Municipiul Alba Iulia și împrejurimi.

Prin acest proiect urmărim stimularea creativității, autocunoașterea, promovarea autocontrolului și dobândirea unei stări de bine și sentiment al satisfacției.

Programul activității cortului va fi între orele 14:00 si 21:00 în fiecare weekend, iar în timpul săptămânii echipa de proiect se va deplasa către case de copii, pentru a oferi această șansă și celor cu posibilității mai scăzute. Fiecare arcaș va beneficia de 5 trageri gratuite, după care, după dorința fiecăruia, se vor mai putea achiziționa sub forma a 2 tipuri de bilete săgeți suplimentare astfel: 5 lei – 5 săgeți, 8 lei – 10 săgeți.

The post Tir cu arcul gratuit la Alba Iulia appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...