Actualitate, Politica, Stiri

Tinerii liberali în reuniune la Blaj

Joi, 15 ianuarie 2015, la Blaj, Biroul Politic Județean al Tineretului Național Liberal Alba s-a întrunit în ședință, folosind această deplasare în județ și pentru a se întâlni cu liderii organizațiilor TNL din zona Blaj. La întâlnirea prezidată de cei doi copreședinți ai TNL Alba, Cristian Radu și Tudor Ponoran, au participat, în calitate de invitați, și lideri județeni și locali ai PNL: Ion Dumitrel, Alin Cucui, Livia Mureșan și Claudiu Nicușan.

Invitații au dialogat cu cei peste 60 de participanți la eveniment (membri BPJ TNL Alba și tineri liberali din Blaj, Cenade, Cergău, Valea Lungă, Crăciunelu de Jos, Bucerdea Grânoasă, Sâncel, Șona, Jidvei, Cetatea de Baltă) despre modul în care tinerii trebuie să se implice în viața politică. Sigura cale de reușită pentru o carieră politică solidă este aplicarea valorilor prezentate în programul politic cu care Klaus Iohannis a câștigat funcția de Președinte al României: muncă, meritocrație, cinste, respect față de lege. Acest program politic a întrunit o largă adeziune din parte publicului, reușind să motiveze și foarte mulți tineri care cred în aceste valori și în punerea lor în practică ca fiind singura cale de reușită pentru realizarea unei societății românești sănătoase.

Cei doi copreședinți ai TNL Alba și-au exprimat punctele de vedere privind evoluția pe viitor a organizației. Cristian Radu, plecând de la semnalul pe care l-a dat participarea masivă a tinerilor la vot, s-a declarat încrezător în faptul că tot mai mulți dintre aceștia vor veni alături de dreapta politică, care le poate reprezenta valorile și aspirațiile. TNL Alba a receptat acest semnal și va promova mai mulți tineri pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile locale din 2016. Tudor Ponoran a vorbit despre o nouă platformă politică pentru tineret – ,,O altfel de politică” – prin care se susține implicarea tinerilor în proiecte care îi ajută să se dezvolte profesional și politic. Aceste proiecte pornesc tocmai de la principii și valori de dreapta: egalitatea în fața legii, eradicarea corupției, construirea unui stat în care legea să nu fie în avantajul unor grupuri de interese, promovarea tinerilor pe baza meritocrației.

Prof. Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...