Actualitate, Politica, Stiri

Tinerii liberali din Alba participă la Gala Europa

În data de 11 decembrie 2014 va avea loc la București unul dintre cele mai importante evenimente realizate în acest an în România de către Fundația Konrad Adenauer – Gala Europa.

Între participanți se vor afla și membri ai Tineretului Național Liberal, iar ca o recunoaștere a activității deosebit de fructuoase pe parcursul anului 2014, TNL Alba a primit invitația de a-și trimite reprezentanți la eveniment.

La eveniment vor participa membrii marcanți din conducerea KAS Romania și lideri importanți ai Partidului Național Liberal și se vor prezenta idei de proiecte pro-europene ale tinerilor pentru viitor. Invitat special va fi Burkhard Balz – coordonatorul grupului PPE din Comisia pentru Afaceri Economice și Monetare din Parlamentul European. Domnul Balz va susține un key-note speech pe tema „Stabilitatea monetară și politicile fiscale transparente – baze ale unei economii europene competitive”. Un alt punct important pe agenda evenimnetului îl va constitui o masă rotundă cu experți în economie și politici publice.

La ediția de anul acesta a Galei, TNL urmează să participe cu un număr de 150 de membri.

Gala Europa este o gală a excelenței, care își propune să aducă împreună lideri ai societății civile, experți din diverse domenii de activitate și tineri politicieni din România, pentru a puncta evenimentele socio-politice de referință ale anului. Este, de asemenea o ocazie festivă pentru a oferi recunoaștere publică unor personalități și instituții care au demonstrat de-a lungul timpului că profesionalismul, păstrarea virtuților individuale și demnitatea sunt piloni ai dezvoltării societății românești și repere valorice în parcursul european al României.

Prof. Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...