Actualitate

Tineri din Şibot, suspectaţi de furt la o firmă din localitate. Prejudiciul se ridică la 4.200 de lei

foto: crimetime.ro
foto: crimetime.ro

Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au  fost sesizaţi,, ieri dimineaţă, de către reprezentantul unei societăţi de pază, cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19.03.2014, de la mai multe utilaje parcate la un punct de lucru situat pe raza localităţii Şibot, au fost sustraşi 8 acumulatori precum şi cantitatea de 40 de litri de motorină. Prejudiciul a fost estimat de reprezentanţii societăţii păgubite la valoarea de 4.200 lei.

Poliţiştii au demarat imediat activităţile de cercetare, în vederea identificării autorilor furtului şi recuperării prejudiciului iar în urma datelor şi informaţiilor obţinute, au reușit să-i identifice pe C.M.L., de 27 de ani şi B.B.L., de 16 ani, ambii din comuna Şibot, despre care există suspiciunea că sunt autorii furtului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite iar faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de  art. 229 alin.1 lit. b și d din Codul Penal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...