Actualitate

Ţigările la mare căutare pe strada Gheorge Şincai

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani ca fiind persoana în legătură cu care există suspiciunea că a comis un furt dintr-o societate comercială.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 13/14.08.2014, A.S.N., din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia şi a sustras 800 de pachete de ţigări, de diferite mărci, creând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.
Faţă de A.S.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului.
De asemenea poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe B.D.M., de 37 de ani, din Alba Iulia care, în noaptea de 13/14.08.2014, ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin alimentar situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia de unde a sustras 260 de pachete de ţigări, în valoare de 6.000 de lei.
Faţă de B.D.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...