Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Teodor Atanasiu: PSD şi Poşta Română încalcă Legea electorală

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu a declarat astăzi că PSD şi Poşta Română încalcă Legea Electorală. Senatorul liberal a spus că în ultimele zile PSD a împărţit, în toată ţara inclusiv în Alba, prin intermediul Poştei Române fluturaşe denigratoare la adresa candidatului ACL, Klaus Iohannis. Pe respectivele fluturaşe sunt mesasaje de genul. „Traian Băsescu îl susţine şi votează Klaus Iohannis” sau „Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia”
Atanasiu a spus că acest lucru se datorează faptului că la conducerea instituţiei se află membrii PSD începând de la structura centrală până la cele judeţene.
Potrivit parlamentarului de Alba, justificarea reprezentanților Poștei Române este legată de faptul că au încheiat un contract cu PSD, privind distribuirea materialelor de campanie. Însă, sublinează Teodor Atanasiu, legea spune că nu ai voie să distribui materiale ilegale iar ei sunt obligați să respecte această lege indiferent de situație.
Senatorul liberal a spus că s-a făcut o sesizare la BEJ Alba dar şi la Poliţie, dar se teme că prea curând nu se vor lua măsuri.
Acesta a dat exemplul modul în care Poliția municipiului Alba Iulia a tratat sesizarea. Oamenii legii i-ar fi întrebat pe reprezentanții ACL, în urma depunerii plângerii: “Unde și când vor fi distribuite pliantele”.
“Este ca și când ai sesiza faptul că <>, iar polițiștii întrabă <<în care târg?>>.
Avem niște instituții ale statului care nu se grăbesc să facă ordine. Dacă vom primi răspunsuri după data alegerilor, atunci va fi deageaba”, a declarat liberalul.
Parlamentarul a spus că cetăţenii din jufdeţ nu trebuie să ia în seamă respectivii fluturaşi pentru că nu au nimic în comun cu programul lui Iohannis.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...