Actualitate, Politica

Teodor Atanasiu: Căutăm momentul potrivit pentru demiterea lui Tăriceanu

Obiectivul PNL pe termen scurt este în acest moment demiterea preşedintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu, fost membru PNl şi actualmente preşedinte al PLR. Dacă acest lucru va da rezultate în mod cert următorul pas va fi depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului Ponta IV.
Omul care se află în spatele acestei acţiuni este prim-vicepreşedintele PNL, senatorul Teodor Atanasiu(n.a. fost preşedinte al PNL Alba).
Încă de la începutul acestei săptămâni senatorul Teodor Atanasiu declara că au strâns deja în jur de 80 de semnături pentru demiterea lui Tăriceanu de la conducerea Senatului.
Astăzi la RFI, fostul şef al PNL Alba a declarat că liberalii caută momentul oportun pentru depunerea cererii de revocare a preşedintelui Senatului.

„E puţin probabil să folosim această săptămâna pentru a declanșa procedurile de demitere a Președintelui Senatului. Probabil că săptămâna viitoare este o săptămână mai potrivită pentru ceea ce ne-am propus. (…) Au semnat toți parlamentarii care fac parte din PNL, după care am pus la dispoziție propunerea noastră și celorlalți parlamentari și au semnat parlamentari independenți sau din alte grupuri ale Parlamentului, astfel încât s-au strâns 80 de semnături pe acest document. Mult mai multe decât aveam nevoie pentru acest demers.”Ne-am gândit că nu este niciun fel de problemă să încercăm să ne aducem înapoi parlamentarii care din varii motive au părăsit grupurile parlamentare și este foarte firesc că dacă ne întregim numărul de parlamentari pe care i-am avut în momentul alegerilor, împreună cu alte grupuri parlamentare să încercăm să creăm noi o majoritate parlamentară și să conducem lucrările Senatului. Dacă reușim să facem o majoritate și la Cameră, să depunem și o moțiune de cenzură și să picăm Guvernul și să se instaleze o nouă putere”, a declarat Teodor Atanasiu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...