Actualitate, Politica

Teodor Atanasiu atac la premierul Victor Ponta

Senatorul liberal de Alba l-a atacat astăzi pe premierul Victor Ponta despre care a spus, într-o declaraţie de presă, că îşi schimbă declarațile în funcție de anchetele jurnaliștilor.

„Victor Ponta a demonstrat astăzi că persistă să mintă și să își schimbe declarațiile în funcție de anchetele jurnaliștilor. În ziua în care Ponta s-a dus la instanță să spună „adevărul” s-a mai dovedit încă o dată modul în care acesta ascunde faptele în funcție de interesele de moment, lucru relevat și de ancheta Prosport.

Premierul nu a putut infirma un document oficial al Guvernului, fiind nevoit să îl dea publicității în cele din urmă, însă demersul său arată modul în care a angajat statul român în susținerea unui hobby costisitor.

Acțiunile lui Victor Ponta au vizat satisfacerea unui interes personal și nu au nicio legătură cu interesul public pe care ar trebui să-l deservească, nici cu transparența pe care o reclamă activitatea guvernamentală.

Este de notorietate faptul că, după ce a pierdut alegerile prezidențiale, premierul s-a ”relaxat” la un concurs de Formula 1 desfășurat în Dubai, însoțit de ”prietenul” Sebastian Ghiță. Este nevoie ca aceste obiceiuri să rămână cel mult în viața privată a domnului Ponta” a declarat. Teodor Atanasiu,Prim-vicepreședinte PNL

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...