Actualitate, Stiri

Tentativă de omor la Câmpeni. Un tânăr a ajuns la spital tăiat în zona gâtului

La data de 18.07.2014, ora 03.39, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta unui local public din oraşul Cîmpeni, un tânăr s-a tăiat involuntar la gât.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că F.M., de 18 ani,din comuna Vadu Moţilor, judeţul Alba, în timp ce se afla pe ringul de dans din incinta localului, la un moment dat s-a dezechilibrat, fiind împins involuntar de către o altă persoană şi s-a lovit de A.I.C., de 24 ani, din comuna Bistra, jud. Alba. Deranjat de acest lucru, A.I.C., l-a lovit pe F.M. în maxilar, cu mâna în care avea un pahar, care s-a spart, producându-i leziuni în zona gâtului.

Tânărul a fost transportat la Spitalul orăşenesc Câmpeni şi ulterior la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Pe numele lui A.I.C., poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, faptă pedepsită de art. 193, alin. 1, din Codul Penal.

Ulterior, având în vedere concluziile preliminare formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, din care rezultă faptul că victima a suferit mai multe plăgi tăiate într-o zonă vitală, dosarul a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale şi declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunile de omor în forma tentativei, prev. de art. 32 alin. 1, rap. la art. 188 Cod penal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 Cod penal.

În cursul zilei de ieri, 24.07.2014, ca urmare a contestaţiei formulate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, împotriva soluţiei de respingere a cererii de arestare preventivă pronunţată de judecătorul din cadrul Tribunalului Alba, Curtea de Apel Alba Iulia, a dispus, arestarea preventivă a lui A.I.C., pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...