Social

Tendințele verii 2013

foto: unica.ro
foto: unica.ro

Întotdeauna femeile își vor pune întrebarea „Eu cu ce mă îmbrac”.

Indiferent câte haine au în garderobă, niciodată nu sunt suficiente deoarece moda se schimbă de la un sezon la altul, puține articole vestimentare ramân în tendințe, cum ar fi Little black dress, adică acea rochie neagră care nu trebuie să-i lipsească nici unei femei, precum și sacoul negru care se asortează cu orice.

Dar să revenim la tendințele acestei veri. Aceasta va fi lungă ,călduroasă și plină de culoare sau nonculoare dacă ar fi să ne luăm după câtiva designeri care ne propun ALBUL ca fiind must-have-ul verii.

Un element important este reprezentat prin dungi, orizontale sau verticale ele sunt obligatorii dacă vreți să fi-ți la modă.

Pe lângă dungi, la mare căutare mai sunt bulinele și pătratele (ultima colectie Louis Vuitton este dedicată pătratelor).

Încă un element care este în tendințe, este pielea, indiferent dacă sunt rochii, fuste, topuri din piele ele sunt de actualitate.

Vara aceasta nu putem da greș nici cu imprimeul floral sau dantela.

Rochițele vaporoase cu imprimeuri florale sau din dantelă sunt foarte potrivite pentru aproape orice ocazie.

Vă propunem să vă achiziționați cel puțin o rochiță lungă sau scurtă cu imprimeuri florale sau cu dungi și veți fi foarte invidiate.

Pont 

Purtați haine din bumbac, in sau din alte materiale naturale și evitați pe cât posibil materialele sintetice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...