Cultura, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Teatrul Skepsis, acasă la ”Tanța și Costel”!

Cu susținerea Cercului Militar Alba, trupa de teatru Skepsis a participat în perioada 27-29 septembrie 2019, la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru ,,Tanța și Costel” care a avut loc la Medgidia. Festivalul poartă numele celebrelor personaje ale comediei românești și are scopul de a dinamiza viața cultural a orașului.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Garnizoana Medgidia, și s-a desfășurat în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia.Timp de trei zile, pe scenă au urcat opt trupe de teatru din orașele Alba Iulia, Brașov, Buzău, Iași, Lugoj, Mediaș, Medgidia și Reșița, prezentându-se publicului o serie de spectacole diverse ca gen și abordare.

Festivalul este un eveniment de tradiție și s-a bucurat și în acest an de o largă participare din partea publicului.

Trupa de teatru Skepsis a reprezentat pentru a treia oară Alba Iulia și Cercul Militar Alba la acest eveniment, de această dată cu spectacolul MAESTRUL, după Eugen Ionescu. Spectacolul a fost deosebit de apreciat de public și organizatori: „Spectacolul trupei Skepsis a fost excelent și pot spune cu siguranță că a reprezentat la superlativ genul absurd și pe Eugen Ionescu” – ne-a transmis din partea echipei de organizare domnul Florin Oprică, Șef Serviciul Cultură.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 octombrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...