Stirea Zilei, Stiri

Tăriceanu – propunerea USD pentru şefia Senatului. Florin Roman: „Pilotul şef la Senat şi co-pilotul Ponta la Guvern, o ţară condusă ca la raliu”

TariceanuParlamentarii decid astăzi cine va fi noul preşedinte al Senatului. Cele două variante luate în calcul sunt Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba şi Călin Popescu Tăriceanu. În urmă cu puţin timp, s-a anunţat oficial că propunerea USD pentru această funcţie este fostul premier, Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că a avut o discuţie cu liderii PSD PC, UNPR şi UDMR privind candidatura sa la preşedinţia Senatului.

Am acceptat această propunere, care mă onorează şi care în acest fel am convingerea că avem posibilitatea de a merge înainte cu programul USL angajat în faţa cetăţenilor cu o majoritate zdrobitoare la alegerile parlamentare. Şi în acest fel sper să pot să-mi aduc o contribuţie importantă apărării intereselor lor şi angajamentelor pe care ni le-am luat”, a spus Tăriceanu.

Întrebat dacă se aşteaptă la un vot de blam din partea liberalilor, Tăriceanu a spus că se aşteaptă la un vot de susţine din partea unora dintre senatorii PNL.

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat, astăzi, că Teodor Atanasiu ar putea fi candidatul liberalilor la funcţia de preşedinte al Senatului, el menţionând însă că decizia aparţine grupului senatorilor liberali.

În urmă cu puţin timp, vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman a comentat cu privire la susţinerea primită de Tăriceanu din partea USD: „Să-ţi trădezi partidul care te-a propus premier mi se pare dezamăgitor pentru dl Tăriceanu. Pilotul şef la Senat şi co-pilotul Ponta la Guvern, o ţară condusă ca la raliu”.

Vom reveni cu amănunte.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...