Actualitate, Pamflet

Târgul Naţional de Divorţuri

De bună voie şi nesilit de nimeni…

Aşa începe de multe ori calvarul unor oameni, simpli, frumoşi, liberi. Ceaţa îmbătătoare a societăţii îi face pe mulţi să-şi piardă uzul raţiunii şi să comită iremediabil actul fatal. Să spună DA.

O prietenă mai tânără (şi cu un exerciţiu redus al vieţii) s-a dus zilele astea la Bucureşti la cel mai mare Târg Naţional de Nunţi. Evident că e o naivitate, ca să folosesc un eufemism.

Un succes mult mai mare l-ar avea la români un Târg Naţional de Divorţuri. Oferta este inepuizabilă: de la farfurii şi pahare până la cozi de mătură, tigăi, topare, sape, furci, bâte de baseball…

Doritorii nu au nevoie de o mare investiţie prealabilă… pentru că apartamentele şi casele ajung evident ori la unul, ori la celălalt dintre împricinaţi… de obicei la cel care a moştenit imobilul respectiv.

Promoţional, pot fi oferiţi avocaţi ieftini, amanţi latini scumpi şi martori negociabili.

Gratuit, doar la primele 3 divorţuri se oferă notari moca (adică gratis).

În urmă cu o zi am văzut un Breaking Niuz la TV: Cel mai mare site de manele a fost atacat de islamişti. Ceea ce înseamnă că vom avea în perioada următoare mai puţine nunţi cu manele sau/şi că islamiştii au totuşi bun gust.

Vorba aia: văzut, plăcut, căsătorit…. şi divorţat!

Latin Lavăr

Foto: wowbiz.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...