Actualitate, Stiri

Tânărul din Fărău care şi-a omorât mama cu o furcă riscă până la 20 de ani de închisoare

Ştefan Bartha, tânărul care şi-a ucis mama în luna mai, riscă ani grei de închisoare. Agresorul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal pentru omor fapt pentru care bărbatul de 27 de ani din Fărău ar putea petrece şi 20 de ani după gratii.

„Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată în ziua de 28 mai a.c., de către personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean Alba cu privire la faptul că la aceasta unitate spitalicească a fost transportată o femeie de 47 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale, întrucât a suferit  leziuni corporale. Din primele verificări s-a stabilit că B.S., de 27 de ani, din comuna Fărău, în timp ce se afla în curtea imobilului părinţilor săi, în urma unor divergenţe avute cu mama sa,  B.M., de 47 de ani, a aruncat cu o furcă în direcţia ei, lovind-o în zona capului. Femeia a fost ulterior transportată la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiindu-i stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral, hematom deschis”, rămânând internată” era precizat în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Din cauza rănilor puternice femeia a fost transportată la Spitalul din Cluj Napoca iar în data de 5 iunie a decedat.

Dosarul este judecat pe fond la Tribunalul Alba, iar primul termen a fost stabilit pentru 16 iulie 2014, când se va lua o decizie şi în privinţa menţinerii în arest preventiv a inculpatului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...