Actualitate

Tânăr reţinut după ce l-a ameninţat şi înjunghiat pe un tânăr din Prahova

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Alba Iulia, care la începutul lunii mai l-a ameninţat şi agresat pe un cunoscut, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora a avut nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

La data de 17 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracționale a lui N.R., de 28 de ani, din Alba Iulia, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

În sarcina tânărului, care este cunoscut cu un comportament violent şi care are antecedente penale, s-a reţinut faptul că în seara zilei de 2 mai a.c., în timp ce se afla în faţa unui bloc de pe strada Gladiolelor, a avut o altercaţie cu un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Boldeşti – Scăieni, judeţul Prahova, împrejurare în care l-a ameninţat cu moartea şi l-a lovit cu un cuţit în coapsa stângă, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare a avut nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

N.R. a fost reţinut de poliţişti, iar în cursul zilei de azi, 18 iunie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...