Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Tânăr din Roșia Montană cercetat penal sub control judiciar pentru mai multe infracțiuni

La data de 2 mai 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii din Abrud au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr de 23 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că o persoană din Roșia Montană ar fi distrus geamurile unui imobil din Abrud, care aparține tatălui său.

Polițiștii deplasați în zonă l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia Montană, care ar fi spart geamurile locuinței, pe fondul unui conflict mai vechi.

Acesta conducea o motocicletă de teren, neînmatriculată, fără a avea permis de conducere corespunzător acestei categorii de autovehicule și dreptul de a conduce suspendat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu se află la prima abatere de acest fel, acesta fiind cercetat și în alte două dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier (conducere sub influența alcoolului, conducere cu permisul suspendat și conducerea unui vehicul cu permis necorespunzător categoriei).

Față de tânăr, a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 3 mai 2020, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 30 de zile.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 mai 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...