Locale, Stiri, Stiri Blaj

Tânăr din Petrisat, cercetat în stare de arest preventiv pentru tentativă de tâlhărie

La data de 28 martie 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii față de un bărbat de 31 de ani, din Petrisat, Blaj, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă de tâlhărie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în seara zilei de 27 martie 2020, în jurul orei 22.15, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în locuința unei familii de vârstnici din Petrisat, și, folosind violența și amenințările, ar fi încercat să obțină bani și bunuri de valoare.

Ulterior, ar fi renunțat la rezoluția infracțională și ar fi părăsit casa vârstnicilor fără să sustragă bani sau bunuri.

Polițiștii au fost sesizați de către vecinii vârstnicilor care au auzit strigătele acestora de ajutor, iar la scurt timp l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, la domiciliul său.

Din cercetări a rezultat că acesta le cunoștea pe victime, întrucât ulterior lucrase în gospodăria acestora, ca și ziler.

Cele două victime au fost transportate la spital, prezentând multiple leziuni traumatice.

Bărbatul a fost prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru tentativă de tâlhărie calificată, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 martie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...