Actualitate

Tânăr din Ighiu reţinut după ce şi-a bătut un consătean

Poliţiştii din Ighiu au luat măsura reţinerii faţă de B.I.M., un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Ighiu, care este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe.
În fapt, în dimineaţa zilei de ieri, poliţiştii Postului de Poliție Ighiu, au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 34 de ani din comună, cu privire la faptul că în seara zilei de 28.09.2014, in jurul orelor 22.00, în timp ce se afla in faţa locuinţei sale, a fost agresat de către B.I.M.
Reclamantul a prezentat un certificat medico-legal din care rezultă că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.
B.I.M. este cunoscut ca fiind o persoană violentă, în cursul acestui an fiind cercetat în alte două dosare penale, pentru fapte comise cu violenţă şi sancţionat contravenţional pentru că a provocat scandaluri şi a tulburat liniştea publică.
În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...