Actualitate

Tânăr din comuna Ighiu reţinut pentru vătămare corporală gravă

foto: ziaruloval.ro
foto: ziaruloval.ro

La data de 03.09.2013, în urma concluziilor medico legale formulate în cauza privind o agresiune comisă în seara zilei de 01.09.2013, pe raza comunei Ighiu, asupra unui bărbat de 46 de ani, din comună, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iuia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de F.A.N., de 20 de ani, din comuna Ighiu, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală gravă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 182 al. 2 Cod Penal.

Învinuitul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca în cursul zilei de azi, 04.09.2013, să fie prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

La data de 01.09.2013, orele 21:42, poliţiştii Postului de Politie Ighiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a suferit o lovitură în zona capului, în timp ce se afla în centrul comunei Ighiu.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în jurul orelor 21,35, în timp ce se aflau în faţa unui bar din centul comunei Ighiu, între F.A.N., de 20 de ani din comuna Ighiu şi M.S.T, de 46 de ani, din aceeaşi comună, s-a produs un conflict spontan, datorită relaţiei de prietenie dintre tânăr şi fiica lui M.S.T.

În timpul conflictului, tânărul l-a lovi pe bărbatul de 46 de ani, cu pumnul în zona feţei, acesta dezechilibrându-se şi lovindu-se la cap.

M.S.T. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia de unde a fost transferat, în stare gravă, la Spitalul Judeţean Mureş pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...