Actualitate, Social

Tânăr din Alba Iulia dispărut în Irlanda

De opt luni, părinţii şi sora unui tânăr de 26 de ani din Alba Iulia nu-şi mai pot găsi liniştea. Băiatul, aflat cu mama lui la muncă în Irlanda, a dispărut fără urmă.
De atunci, nimeni nu le-a putut spune nimic despre soarta lui, nici măcar poliţiştii, care l-au dat în urmărire prin Interpol. Apropiaţii sunt convinşi că băiatul a fost sechestrat şi nu mai poate lua legătura cu cei dragi.
George a plecat în Irlanda, la mama lui, în luna ianuarie şi s-a angajat la acelaşi restaurant unde lucrează femeia. În 16 martie, era liber; mama să povesteşte că l-a lăsat acasă, iar ea a plecat spre serviciu. Nu l-a mai găsit la întoarcere, iar mesajele disperate lăsate pe Facebook de sora lui din ţară au rămas fără răspuns.
Rudele spun că George nu cunoştea pe nimeni în Irlanda, în afară de colegii de la restaurant, iar când a dispărut, avea la el doar permisul de muncă, actele de identitate şi 700 de Euro. Nu lipseau de acasă nici hainele tânărului, nici alte obiecte personale. Poliţiştii din Irlanda nu au reuşit să găsească până acum niciun indiciu în acest caz.
George este un băiat liniştit, spun apropiaţii lui, şi nu a făcut niciodată probleme. Cum mama lui lucrează deja de 13 ani în Irlanda, la începutul anului s-a dus şi el acolo, ca să-şi facă un rost. Şi-a găsit repede de lucru la restaurantul unde munceşte şi femeia, într-un sătuc la 30 de kilometri de Dublin.
„În 16 martie, a dispărut. Nu am mai aflat nimic de el. El a dispărut cu hainele de pe el, cu buletinul, permisul şi 700 de Euro banii de la lucru. Nu părea supărat, telefonul lui a mai sunat 4 zile, dar nu a răspuns nimeni. Eu mă tem să nu-l fi ademenit cineva undeva, cu ceva, că-i va fi mai bine şi să fie sechestrat”, a spus sora băiatului.
„Am intrat la el în cameră şi i-am zis: mami se duce la lucru şi i-am lăsat 20 de Euro pe masa pentru ţigări şi pâine şi i-am zis: te rog să mai suni. El mi-a răspuns: bine şi m-am aplecat şi l-am sărutat pe obraz. La lucru nu l-a căutat nimeni, nici acasă, numai dacă el a luat legătura cu cineva pe internet şi i-ar fi făcut ceva propuneri şi a căzut în capcană, o victimă”, a spus mama băiatului.
Rudele vor să apeleze acum şi la poliţiştii romani, chiar dacă este puţin probabil că tânărul să se fi întors în ţară, fără să le dea vreun semn. George a fost dat în urmărire internaţională. El brunet cu ochii verzi, are 1,67 m înălţime, o aluniţă pe nas, iar pe mâna stângă o cicatrice de la o operaţie mai veche. Părinţii şi sora lui spera ca să apară cineva care să le poată da cât mai repede o veste despre el.
sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-tanar-din-alba-plecat-la-munca-in-dublin-e-cautat-de-interpol-baiatul-a-disparut-fara-urma-acum-opt-luni.html
sursa foto: facebook

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 noiembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...