Actualitate, Comunicate

Tânăr de 29 de ani din satul Cib, comuna Almașu Mare, cu dosar penal, după ce l-a bătut pe un localnic

Un bărbat de 58 de ani a ajuns la spital, iar agresorul său, un tânăr în vârstă de 29 de ani s-a ales cu dosar penal, în urma unui scandal izbucnit între cei doi, localnici din satul Cib, comuna Almaşu Mare, din Munţii Apuseni.

Potrivit IPJ Alba, luni, 13 iulie, în jurul orei 21.36, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Cib, comuna Almaşu Mare, a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că între victimă şi P.N.A., de 29 de ani, din aceeaşi localitate, a avut loc un conflict în timpul căruia i-au fost aplicate mai multe lovituri, cu pumnii şi picioarele.

În urma agresiunii, victima a suferit mai multe contuzii şi traumatisme abdominale şi toracice şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate faţă de P.N.A. sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...