Actualitate

Tânăr cercetat pentru furtul unei maşini şi conducere fără permis, sub influenţa alcoolului

masina-furata-500x250Politia Oraşului Abrud a fost sesizată, aseară, prin 112 de către o tânără în vârstă de 21 de ani, din Abrud, cu privire la faptul că, între orele 23,00 – 23,37, din faţa locuinţei sale situată pe strada  Mărăşeşti din Abrud, i-a fost furat autoturismul.

În baza sesizării, poliţiştii din Abrud s-au organizat în mai multe echipe şi au demarat activităţile de cercetare pentru găsirea autoturismului şi identificarea autorului furtului.

Astfel, în jurul orelor 01.30, un echipaj de poliţie a observat autoturismul pe o stradă din Abrud şi a pornit în urmărirea lui. Şoferul acestuia l-a condus până într-o carieră din comuna Roşia Montană unde l-a abandonat.

La scurt tip, poliţiştii l-au prins pe M.I.M., de 19 ani, din Abrud, persoana despre care există suspiciunea că a comis furtul de auto, din primele cercetări efectuate rezultând că în seara zilei de 11.03.2014, în jurul orelor 23,30, tânărul, fiind sub influenţa alcoolului, a profitat de faptul că autoturismul parcat avea cheile în contact şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe străzile din Abrud.

Faţă de M.I.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...