Actualitate, Cultura

Tabără de prim-ajutor la Roica

Crucea Roşie Română Filiala Alba a organizat în perioada 28 – 31 augus, în localitatea Roica, Tabăra de prim-ajutor şi intervenţie în caz de dezastre, pentru un număr de 20 persoane – voluntari ai Crucii Roşii Române Filiala Alba şi Arad şi voluntari ai organizaţiei Cercetaşii României.
Obiectivele taberei au vizat instruirea în domeniul primul ajutor de bază, a modalităţilor de intervenţie şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, precum şi îmbunătăţirea capacităţii de muncă în echipă şi stimularea interrelaţionării între voluntari prin intermediul unor sesiuni de comunicare.
Programul a presupus derularea următoarelor activităţi:
-Prezentare activitate umanitară Crucea Roşie Română;
-Sesiuni de informare, combinate cu activităţi demonstrative, cu privire la intervenţia în caz de dezastre;
-Curs de prim ajutor de bază;
-Sesiuni de comunicare;
-Sesiune de team-building;
-Seara de film.
Crucea Roşie este o organizaţie cu un larg prestigiu la nivel mondial în asistarea persoanelor vulnerabile în situaţii de dezastre şi de criză. Prin programele şi activităţile realizate în beneficiul societăţii, contribuie la prevenirea şi alinarea suferinţei sub toate formele, protejează sănătatea şi viaţa, promovează respectul faţă de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naţionalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenenţă socială sau politică.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 septembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...