Cultura, Stiri

Tabăra de Chitară de la Râmeţ are o ediţie de iarnă

baietii cu chitara 2În perioada 2-8 februarie 2014 la Râmeţ, judeţul Alba, va avea loc a VII-a ediţie a taberei de chitară, Acustic Live Music Camp 2014, aceasta fiind prima ediţie de iarnă a evenimentului găzduit an de an de Pensiunea Râmeţ.

Tabăra de Chitară se adresează iubitorilor de chitară indiferent de nivelul tehnic cu vârsta minimă de 10 ani. Cursurile sunt structurate pe nivel începător – mediu – avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: chitara electrică, chitară acustică corzi de metal, chitară acustică corzi de nylon. Dintre stilurile abordate amintim: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.

Cursurile se desfăşoară zilnic după un program bine definit iar profesorii-artişti (totodată consultanţi artistici) invitaţi la această ediţie sunt cu experienţă scenică şi didactică. În funcţie de numărul celor înscrişi şi de preferinţele acestora, vor fi prezenţi: Andras Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Silvan Stâncel.

În cadrul fiecărei serii ale Taberei de Chitară vor avea loc concerte, lansări de carte, lansări de CD, conferinţe şi discuţii tematice.

În funcţie de apariţia sponsorilor se vor organiza concursuri cu premii sau eventual reduceri la costurile de participare.

Silvan Stâncel, organizatorul Taberei de Chitară, a declarat: „Intenţionez ca tabăra de chitară Acustic Live Music Camp să devină o tabără internaţională, un eveniment cultural-artistic-educativ care să atragă iubitori de chitară din toate colturile lumii. Faptul că în cele şase ediţii au venit tot mai mulţi doritori din ţara ne-a determinat ca uneori să organizăm câte două serii pe an. Am reuşit ca în ultimii doi ani să dăm taberei şi un caracter social prin acordarea unui loc gratuit unui tânăr dintr-un centru de plasament şi sper ca de acum înainte prin bunăvoinţa sponsorilor să reuşim să păstrăm acest caracter şi în continuare. Doresc să mulţumesc tuturor celor care au participat deja la acestă tabără pentru încrederea acordată şi îi asigur că şi acestă ediţie va fi una foarte interesantă. Facem demersuri la ora actuală pentru a asigura premii constând în chitare, premii financiare dar nu numai. Le vom anunţa pe parcurs în funcţie de apariţia lor”.

Încă mai sunt locuri disponibile, aşa că detaliile suplimentare pot fi găsite pe www.tabarachitara.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 ianuarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...