Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Sute de kilograme de cornuri din programul ” Cornul și laptele”, aruncate pe malul Mureșului, lângă Cisteiu de Mureș (foto)

Mai mulți cetățeni din Ocna Mureș și satele învecinate s-au plâns de multă vreme că malul râului Mureșul a ajuns o veritabilă groapă de gunoi unde indivizi deocamdată nesancționați au aruncat tone de deșeuri de toate felurile: resturi din construcții, scutece folosite, etc.

O noutate în ceea ce privește ”sortimentul” de gunoaie care pot fi întâlnite de câteva zile pe malul Mureșului o reprezintă câteva sute de kilograme de cornuri care fac parte din programul ”Cornul și laptele”, cel mai sigur expirate, și care au fost aruncate în zona ”Batalelor”, spre Cisteiu de Mureș. 

Facem un apel către instituțiile abilitate să investigheze cu celeritate și seriozitate această situație intolerabilă, iar cei care au încălcat legea să plătească pentru asta.

foto ocnamuresonline.ro

sursa
https://www.ocnamuresonline.ro/5616-cantitate-uriasa-de-cornuri-din-programul-cornul-si-laptele-aruncate-pe-malul-muresului-langa-cisteiu-de-mures?fbclid=IwAR1Mg1pXzw9EWe8yDNHhapI1UBmCuZnaUUsSvPN38PESaeLZBS36FtKDfHw

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 iunie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...