Actualitate, Social

Susţine proiectul Fundaţiei Comunitare Alba, “Fii 1-ul dintr-o sută!”

tfiiProiectul Fundaţiei Comunitare Alba, “Fii 1-ul dintr-o sută!”, înscris în competiţia naţională „Raiffeisen Comunităţi”, a trecut de preselecţie şi a ajuns la votul publicului, singurul care va decide proiectele ce vor fi finanţate.

Obţinerea finanţării pentru acest proiect ar însemna dezvoltarea competentelor antreprenoriale ale unui număr de 50 de liceeni din Alba şi creşterea în acest fel a şanselor lor pe piaţa muncii, dar în acelaşi timp şi strângerea de fonduri pentru 20 de copii cu autism aflaţi în grija Asociaţiei “Stop Autism” Alba.

Nu în ultimul rând, va însemna promovarea unui model pozitiv de implicare în comunitatea locală, un model care ne stă la îndemâna tuturor.

Ne-ar bucura susţinerea dumneavoastră pentru acest proiect, a cărui procedura de vot durează doar câteva minute şi e descrisă mai jos:

1) Intraţi pe: http://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi

2) Dacă nu aveţi deja uşer, click pe „Înregistrează-te!”. Se deschide un formular unde trebuie completate doar câmpurile obligatorii (marcate cu *) şi codul cerut la final. Click apoi pe „Creează Cont”

3) Pe adresa de e-mail va veni un link de activare. Dând click pe el veţi ajunge pe platforma Raiffeisen Comunităţi. Logaţi-vă.

4) Daţi click pe link-ul „Click aici pentru a vota proiectul preferat”. Selectaţi judeţul Alba de pe harta care se deschide.

5) Selectaţi proiectul „Fii 1-ul dintr-o sută!”

6) Daţi click pe butonul „Votează”. Gata 🙂

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...