Actualitate

Surpriza muzicii din Alba Iulia! Trupa ”Dublu Click” va lansa vineri albumul MOMENTE!

Vinerea aceasta urmează un show de senzație în Alba Iulia, alături de trupa ”Dublu Click”.
Trupa este din Alba Iulia și abordează un pop rock plin de energie, iar vineri, 29 aprilie, la ora 21, va lansa primul material discografic numit MOMENTE.
Componența trupei este foarte interesantă deoarece are membri din Alba Iulia (Cristi Popovici și Andrei Susa) și membri născuți în Italia, mai precis în Verona (Ilaria Sardiello și Tarocco Alex).
După ce a lansat albumul MOMENTE în direct la TVR1 în data de 4 februarie 2022, trupa Dublu Click nu s-a oprit din a colinda țara și după Timișoara, Cluj, Zalău, ajung vineri, 29 APRILIE, ora 21, în Alba Iulia la Pub Skit.

Sâmbătă, 30 aprilie vor canta în Sibiu și apoi în luna Mai vor ajunge în Brașov și în Craiova. În această vară trupa va participa la mai multe festivaluri din țară, printre care și Rockfest Transalpina, pe data de 30 iulie, în deschidere la trupa Cargo. Albumul Dublu Click este disponibil pe toate platformele de muzică de specialitate (YouTube, Spotify, Deezer, Music.Amazon, etc).

La evenimentul de vineri, în deschidere va urca pe scenă trupa „Aproape Vecini” din Sebeș.

The post Surpriza muzicii din Alba Iulia! Trupa ”Dublu Click” va lansa vineri albumul MOMENTE! appeared first on albapesurse.

Vinerea aceasta urmează un show de senzație în Alba Iulia, alături de trupa ”Dublu Click”.Trupa este din Alba Iulia și abordează un pop rock plin de energie, iar vineri, 29 aprilie, la ora 21, va…
The post Surpriza muzicii din Alba Iulia! Trupa ”Dublu Click” va lansa vineri albumul MOMENTE! appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 aprilie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...