Actualitate, Sport, Stirea Zilei

Surorile Tania şi Sonia Damian din Sebeş, două locuri I la Concursul Naţional de dans sportiv de la Piteşti

01.Surorile DamianDuminică, 16 februarie 2014, la Piteşti a avut loc a V-a ediţie a Cupei Argeş la dans sportiv.

Evenimentul a fost organizat de către Clubul de dans sportiv Total Dance din Piteşti, împreună cu Primăria şi Centrul Cultural Mioveni, fiind a doua competiţie a anului din calendarul Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Debutul întrecerilor în Sala Sporturilor din piteşti l-au avut tinerii concurenţi din categoriile precompetiţional şi fete solo, urmaţi de sportivii din competiţia oficială, derulată pe secţiunile standard şi latino.

La  Fete solo, judeţul Alba a fost reprezentat de surorile Tania Damian (categoria de vârstă sub 7 ani)  şi Sonia Damian (la categoria de vârstă 8-11 ani). Ambele au obţinut locul I, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Cele două sunt eleve la Şcoala gimnazială nr.2 din Sebeş, la secţia germană, Tania în clasa pregătitoare, iar Sonia în clasa a III-a.

De notat că în luna noiembrie şi municipiul Sebeş se va înscrie pe lista organizatorilor de concursuri naţionale de dans sportiv: în 22-23 noiembrie la Sebeş va avea loc Concursul Naţional de Dans Sportiv Cupa Sebeşului, ediţia I. Concursul este cuprins în Calendarul competiţional al Federaţiei Române de Dans Sportiv şi va fi organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Sebeş.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...