Actualitate, Social, Stiri

Suplimentare cu 198 de milioane de lei a programului „Rabla”

Joi, 13 septembrie, Guvernul României a aprobat rectificarea pozitivă a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2018 al Administraţiei Fondului pentru mediu cu suma de 714,7 milioane lei, bani care vor fi utilizaţi pentru suplimentarea mai multor proiecte şi programe finanţate din Fondul pentru mediu.

Astfel, în conformitate cu această decizie, de luni 17 septembrie începe o nouă fază a programului „Rabla”, ocazie cu care cele 30.000 de prime de casare aprobate prin rectificare vor putea fi accesate de către români. În continuare va fi dată aceeaşi primă de casare în valoare de 6.500 de lei, iar cei care vor achiziționa o mașină hibrid vor primi încă 1.700 de lei. Bugetul acestei etape a programului „Rabla” va fi suplimentat cu suma de 198 de milioane de lei, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

Cu cele 30.000 de noi prime de casare din noul program se va ajunge la un total de 50.000 de prime acordate în anul 2018 pentru achiziţia de maşini noi, iar Guvernul intenţionează să menţină şi în anul următor acest număr de prime de casare acordate prin Rabla Clasic, aproape dublu faţă de media alocărilor din ultimii doi ani.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2018

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...