Actualitate

Supărat că părinţii nu au vrut să-i dea banii solicitaţi, un tânăr din Alba Iulia s-a răzbunat pe aceştia distrugându-le mai multe obiecte de mobilier din locuinţă. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a limitat proporţiile pagubei.

S.S. ( 23 de ani) locuieşte cu mama sa într-un apartament situat pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia, iar marţi, 29 martie, în jurul orei 13.00, cei doi s-au certat. Disputa se pare că a pornit de la faptul că fiul a considerat că banii pe care-i primeşte de la părinţi sunt insuficienţi pentru a-i acoperi cererile, mai ales în condiţiile în care plănuia o apropiată plecare în străinătate. După discuţia în contradictoriu, doamna respectivă a plecat la nişte rude, aflate într-un bloc învecinat, iar în lipsa acesteia fiul a distrus uşa de la intrarea într-o cameră precum şi mobila existentă în aceasta (pat, dulapuri, masă, candelabru). Întoarsă acasă împreună cu rudele sale, femeia a surprins fapta de distrugere, a apelat la ajutorul jandarmilor, iar un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la apartamentul respectiv şi l-a oprit pe făptaş să procedeze în acelaşi fel în celelalte încăperi.

În cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 martie 2016

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...