Actualitate, Sanatate, Stiri, Stiri Foto, Stiri Sebes

Sucul de țelină și mere verzi, o combinație excepțională de vitamine, minerale și fibre

Sucul de țelină și mere verzi are proprietăți vindecătoare excepționale datorate compoziției bogate în vitamine din grupul A, B, C, minerale precum calciu, fier, potasiu, magneziu și fibre.

Suc de țelină și mere verzi beneficii:

Previne apariția cancerului

Țelina are în compoziție opt familii de compuși anti-cancer. Printre aceștia se numară acizii fenolici care blochează dezvoltarea celulelor tumorale, în timp ce cumarinele prezente in țelină neutralizează radicalii liberi responsabili de deteriorarea celulelor.

Relaxează sistemul nervos

Datorită adundenței de vitamine, minerale și acizi-organici acest suc este indicat în perioadele de stres, fiind un tonic excelent al sistemului nervos.

Hippocrate, părintele medicinei, recomanda, în urmă cu 2500 de ani, ca țelina să fie folosită ‘în tratamentul nervilor zdruncinați’.

Scade colesterolul

Substanțele benefice din compoziția țelinei reduce colesterolul “rau” care blochează arterele, îmbunătățind astfel sănătatea inimii.

Ajută în lupta cu kilogramele

Sărac în calorii, dar bogat în substanțe nutritive, această băutură accelerează metabolismul, fiind necesar în curele de slăbire.

Menține alcalinitatea corpului

Țelina este printre cele mai cunoscute legume care mențin alcalinitatea corpului, creând astfel un mediu în care boala nu se poate dezvolta.

Comenzi telefonice: 0784.22.44.22

Adresa: str. Mihai Viteazul (str. Primariei), nr. 37, vis-a-vis de Centrul de Sănătate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2019

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...