Sport

Subofițerul Mihai Avram (ISU Alba), medaliat la multiple competiții sportive interne și internaționale

Pentru plutonierul major Mihai Avram, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Unirea” al județului Alba, fiecare zi reprezintă o provocare.

”Cadru militar de la vârsta de 20 de ani, el este mereu vesel, perseverent și într-o continuă competiție pentru a deveni mai bun. Pasionat încă de mic de diferite sporturi, în special de judo, acesta a reușit să reprezinte ISU Alba la diferite competiții, atât naționale cât și internaționale.

Este un subofițer care promovează mișcarea și în rândul colegilor, sprijinind pe oricine are nevoie și dorește să își îmbunătățească performantele fizice. Colegul nostru a obținut diferite medalii la competiții precum: Judo, Unifight, Cel mai Puternic Pompier, TFA Ungaria, TFA Austria și Competiția Internațională de Scări.

La nivelul instituției ne mândrim și cu alți colegi care au obținut rezultate și pe alte ramuri sportive cum ar fi fotbal, tenis de masă, concursuri profesionale, concursuri de ski, fotbal-tenis.,,A fi sportiv nu înseamnă a practica doar un sport, a fi sportiv înseamnă să mergi până la propriile limite și să vezi dacă ești în stare să treci dincolo de ele””, au transmis reprezentanții ISU Alba.

The post Subofițerul Mihai Avram (ISU Alba), medaliat la multiple competiții sportive interne și internaționale appeared first on albapesurse.

Pentru plutonierul major Mihai Avram, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Unirea” al județului Alba, fiecare zi reprezintă o provocare….
The post Subofițerul Mihai Avram (ISU Alba), medaliat la multiple competiții sportive interne și internaționale appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...