Actualitate, Politica, Stiri

Studenţii din ACL Alba Iulia le-au urat colegilor un an universitar plin de reuşite

Odată cu începerea noului an universitar, luni, 29 septembrie, studenţii din ACL Alba Iulia, coordonaţi de Roxana Vlas (preşedinta CSL Alba), au desfăşurat o nouă acţiune ai cărei principali beneficiari au fost colegii lor din cadrul Universităţii Alba Iulia.

Astfel, după festivitatea de deschidere a anului universitar, desfăşurată la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, studenţii ACL-işti albaiulieni le-au urat un nou an universitar plin de reuşite colegilor lor, oferindu-le, totodată şi câteva sute de orare pe care să le folosească pentru planificare prezenţei la cursuri în primul semestru al actualului an universitar. Ulterior, în zona căminelor studenţeşti s-a desfăşurat o acţiune de identificare a studenţilor din anul I, cărora le-au fost oferite, ca şi în anii precedenţi, materiale informative privind oraşul şi Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, precum şi calendare pentru anul 2015, necesare pentru planificarea primelor lor examene.

Feed-back-ul pozitiv al acţiunii a fost unul evident şi, de asemenea, studenţii au fost invitaţi să participe la viitoarele acţiuni pe care le-au pregătit pentru ei colegii lor din ACL Alba Iulia.

Prof. Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...