Actualitate, Stiri

Studenta Aura Ion ar putea fi exhumată pentru încă o autopsie

Ancheta în cazul accidentului aviatic din Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, continuă cu audieri, dar şi cu o decizie cel puţin halucinantă. Trupul Aurei ar putea fi exhumat ”întrucât concluziile raportului de constatare medico-legală (autopsie) din 10.02.2014 nu au fost avizate de către Comisia de avizare și control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca”.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au audiat în perioada 12-16 mai, în calitate de martori, opt angajaţi ai Romatsa SA, cu funcţiile de controlori trafic sol şi controlori trafic aerian, doi angajaţi ai Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi un angajat al Institutului Medico-Militar şi au fost solicitate relații suplimentare de la ROMATSA și Compania Națională Aeroporturi București-Băneasa.

Anchetatorii au dispus o nouă expertiză medico-legală în cazul studentei Aura Ion. Astfel, dacă medicii legişti apreciază că nu se poate trage o concluzie pertinentă pe baza actelor şi probelor deja existente, se va proceda la exhumarea trupului Aurei.

Reamintim că Aura Ion şi-a pierdut viaţa alături de pilotul Adrian Iovan, în tragicul accident aviatic ce a avut loc în luna ianuarie a acestui an, în Apuseni. Copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor au fost răniţi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...