Actualitate, Economie, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Strategie inedită pe timp de criză: un produs la preț corect, 2 produse de 10 ori mai scump!

Marketplace negociat.ro a acceptat propunerea unui vânzător de a îi accepta strategia pentru vânzarea produselor pentru dezinfecție. Acesta a dorit să limiteze vânzarea produselor către „băieții deștepți” care cumpără ieftin și vând de zeci de ori mai scump.

Pentru a evita această cauză, dar și pentru a îndemna populația să cumpere responsabil, vendorul a făcut următoarea ofertă: 1 sticlă de spirt, preț 7 lei, două sticle de spirt 70 de lei.

Strategia e simplă: cu cât comanzi mai multe, cu atât e mai scump. Chiar dacă stocul s-a epuizat în câteva minute nimeni nu a optat să cumpere mai multe sticle de dezinfectat pe bază de alcool, dar prin această metodă s-a limitat accesul afaceriștilor „minune”, dar și cumpărătorii au fost mai responsabili.

O astfel de strategie ar trebui aplicată și în marile lanțuri de magazine. De exemplu, un kg de făină la prețul de 4 lei, 2 kg 40 de lei, și așa mai departe.

Dacă ești de aceeași părere cu noi, dă mai departe!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 martie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...