Actualitate, Stiri

STP Alba Iulia, premiul „cel mai bun transportator public de călători din România 2014” la gala TIR Magazin

01.O nouă recunoaştere pentru Societatea de Transport Public Alba Iulia: la Gala TIR Magazin, revista transportatorilor, STP Alba Iulia a primit premiul de „cel mai bun transportator public de călători din România 2014”.

După ce anul trecut a mai câştigat acest premiu, STP Alba a fost recompensat din dou, devansând firme din marile oraşe: RATP Iaşi, RATUC Cluj Napoca şi RAT Timişoara.

Stelian Nicolae, directorul STP Alba Iulia a comentat acest primirea acestui premiu: „Am reuşit să ne confirmăm poziţia obţinută anul trecut în domeniul transportului public de călători. Premiul acesta este o recunoaştere a muncii şi a eforturilor pe care le facem pentru a oferi albaiulienilor un serviciu de calitate”.

Gala premiilor TIR Magazin reprezintă cel mai important eveniment anual din industria transporturilor, realizat în parteneriat cu Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR şi Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri – IRU.

Jurizarea a fost realizată de IRU, UNTRR (cea mai reprezentativă asociaţie profesională din domeniu) şi specialişti din transporturi. În total,au fost acordate premii la 12 categorii acoperind întreg domeniul transporturilor rutiere.

Premiul oferit de TIR Magazin vine după ce anul trecut STP Alba Iulia a fost recompensat cu premiul de excelenţă oferit de către IRU pentru „Cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa” (IRU Bus Excellence Award 2013). Acesta este cel mai prestigios premiu internaţional obţinut vreodată de o companie românească de transport public şi se acordă o dată la 2 ani, după cum apreciază reprezentanţii STP.

Premiul pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze al anului din Europa este acordat la fiecare doi ani.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 martie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...