Locale, Politica, Stirea Ta, Stiri

ȘTIREA TA: ”Să-i dăm o lecție lui Mircea Hava!!!’


Un grup de locatari ai municipiului Alba Iulia și-au propus să-i dea o lecție lui Mircea Hava din cauză că acesta a plecat la Bruxelles și a părăsit fotoliul de primar.

Datorită acestei decizii, ex PD-listul Paul Voicu și ex PNL-istul Gabriel Pleșa au pornit o luptă pentru supremație. Cert este că oricare dintre ei va conduce Alba Iulia o va face la fel, deoarce au fost colegi mult timp. AȘA CĂ tot mai mulți albailieni vor să îl penalizeze pe Hava votând tot un om de al lui, dar de la un alt partid.

Logica e simplă: ai plecat, ai trădat toți oamenii care te-au ales. Votândul pe Pleșa, albaiulienii nu își schimbă simpatia politică de dreapta, iar el este un om pe care Hava l-a pus viceprimar, ceea ce înseamnă că are aceeași pregătire ca Paul Voicu.

Prin această decizie de a-i da o lecție lui Mircea Hava, oamenii vor să-i arare actualului PNL că nu sunt supremi în acest municipiu și că nu ei au pus coada la lingură aici.

”E pentru prima dată când putem să-i pedepsim pe actualii conducători, deoarece până acum nu am avut alternative. Noi nu suntem nici PSD-iști, nici PMP-iști, noi suntem PNL-iști, iar Gabriel Pleșa este unul dintre noi, chiar dacă este la USR. Dragi albaiulieni, Gabriel Pleșa e o soluție perfectă pentru noi.” a scris pe Facebook, Ioan din Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 august 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...