Stirea Ta, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

ȘTIREA TA – Podul Unirii, s-a cam crăpat!!! (foto)

După cum bine știm, podul Unirii din Alba Iulia, inaugurat chiar la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, a fost destul de criticat încă din prima zi. O primă problemă cu acesta ar fi suprafață pe care se circulă a acestuia care, în condiții de iarnă este alunecoasă și din această cauză, persoanele care îl traversează se pot accidenta (luxații, fracturi, etc).

O altă problemă remarcată a fost faptul că părțile laterale ale podului, confecționate din sticlă sunt tot timpul aburite și murdare, dăunând esteticii acestei construcții.

O problemă mai recentă ne-a fost semnalată miercuri seara (29 mai) de un cititor care ne-a trimis pe adresa redacției câteva poze în care se observă că o parte a părții pe care se circulă, confecționată din sticlă este crăpată. Motivele acestei crăpături nu sunt deocamdată clare, dar probelma rămâne și cineva se poate accidenta serios dacă respectiva bucată de sticlă crăpată se sparge.

În urma apariției acestei situații solicităm autorităților competente să rezolve de urgență problema, mai ales că pe acest pod circulă și copii mici care se pot răni dacă sticla crăpată se sparge.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 mai 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...