Actualitate, Stirea Ta, Stirea Zilei, Stiri

ȘTIREA TA (foto) – Podul de la Poarta a III-a nu arată prea bine

Un cititor ne-a trimis pe mailul redacției (stiri@ziarulapulum.ro) două poze cu podul de la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina. Din imagini se poate observa clar că lemnul din care este făcut podul este destul de afectat de intemperii și de traficul intens din zonă și ar trebui înlocuit.

„Trec aproape în fiecare zi peste podul acesta și nu arată bine deloc. Multe dintre scândurile din care este făcut sunt roase bine din cauza vremii și a traficului pietonal. Când mă gândesc că acum că a venit toamna și va ploua mai des și dacă luăm în considerare ce trafic o să fie de 1 Decembrie, cred că trebuie făcut ceva cu podul ăsta. Doamne ferește să se întâmple vreun accident. Anul trecut a fost o situație neplăcută cu podul de la intrarea în Parcul Unirii când o doamnă a intrat cu piciorul prin scândura de la acel pod și s-a julit destul de rău. Sper că cineva se va sesiza și va rezolva situația podului de la Poarta a treia” ne-a scris cititorul nostru.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2018

About Author

Cititorul


ONE COMMENT ON THIS POST To “ȘTIREA TA (foto) – Podul de la Poarta a III-a nu arată prea bine”

  1. Acum să fim serioși și pe vremea când Cetatea era în floarea vârstei, Podul tot așa arăta și cu siguranță nu cădea nimeni de pe el. Deci dacă tot am refăcut Cetatea măcar să fie refăcută în starea inițială nu modernă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...