Actualitate, Stirea Ta, Stiri, Stiri Sebes

ȘTIREA TA – BEZNA DIN JURUL PARCULUI UNIRII, O PROBLEMĂ „REZOLVATĂ” DE PRIMĂRIA ALBA IULIA CU O REDUNDANȚĂ PENIBILA

Un cititor ne-a trimis la redacție un email în care a ținut să își arate nemulțumirea față de o problemă care are de-a face cu iluminatul din jurul Parcului Unirii din Alba Iulia, o problemă pe care domnia sa o consideră foarte gravă și care este neglijată de primăria orașului de mai bine de o lună de zile.

„La fel ca orice albaiulian sau ca orice turist care trece prin zona Parcului Unirii sunt obligat să ocolesc tot șantierul pentru a putea ajunge unde doresc în oraș. Nu asta e problema, înțelegem cu toții că reabilitarea parcului are loc, și până când va fi gata va trebui să ocolim. Pe mine mă deranjează lipsa de viziune a celor care s-au apucat de tot acest demers. Cred că era destul de ușor de anticipat că odată cu începerea lucrărilor, curentul electric și implicit iluminatul stradal din zonă vor fi oprite. Pai măi oameni buni! Din moment ce știați că acolo nu va fi lumină de la becuri noaptea, nu se putea să faceți o soluție temporară cu niște surse de iluminat care nu au de-a face cu rețeaua deja existentă? Pentru că, după cum știe toată lumea, drumul pe jos dinspre și spre Cetatea Alba Carolina și toate obiectivele turistice din ea se face pe acolo. Ce spune asta despre turismul cu care ne tot lăudăm? Noaptea, cei care circulă prin zonă sunt întâmpinați de o beznă totală care, cine știe, poate atrage și ceva infractori care pot profita de lipsa de lumină.

Am intrat și eu pe aplicația aia Smart Alert a primăriei să reclam această problemă care durează de mai bine de o lună și acolo văd că mai era un cetățean care reclama aceeași problemă. Dar când mă uit mai bine, văd că status-ul acestei probleme este „rezolvat” și un reprezentant al primăriei a dat un răspuns care m-a făcut să mă iau cu mâinile de cap: „Din cauza șantierului din parcul Cetății, pentru motive de siguranță, au fost deconectate circuitele.” . Punct. Păi ce rezolvare a problemei e că ne spune unul de la primărie ceva ce cu toții știm? Ei în loc să anticipeze ceva cât se poate de evident și să pună ceva becuri temporare, văd că preferă să ignore o situație absolut penibilă. Mi se pare absolut inacceptabil să lași practic cu premeditare cetățenii și turiștii pe întuneric în cea mai vizitată zonă din Alba Iulia. Sper că cineva se va sesiza cu adevărat și va rezolva această problemă cât mai repede. Și când zic repede aș vrea să fie o chestiune de maxim două-trei zile pentru că în ritmul ăsta o să ne prindă 1 Decembrie pe întuneric în Parcul Unirii” ne-a scris cititorul nostru.

(foto cititor)

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 septembrie 2018

About Author

Cititorul


ONE COMMENT ON THIS POST To “ȘTIREA TA – BEZNA DIN JURUL PARCULUI UNIRII, O PROBLEMĂ „REZOLVATĂ” DE PRIMĂRIA ALBA IULIA CU O REDUNDANȚĂ PENIBILA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...